Wensenboekje

wensenboekje

Waarom dit boekje

Nabestaanden weten soms niet wat de wensen van de overledene voor de uitvaart zijn. Dat maakt een moeilijke en verdrietige situatie nog moeilijker. Daarom hebben we dit boekje samengesteld om u de gelegenheid te geven op te schrijven op welke wijze u later uw uitvaart geregeld wilt hebben.

Het gaat in dit boekje om uw persoonlijke wensen; om uw ideeen over de wijze waarop later uw uitvaart verzorgd moet worden.

In het eerste gedeelte van het boekje kunt u uw persoonlijke gegevens vermelden.

In het tweede gedeelte kunt u aan de hand van diverse aandachtspunten aangeven wat uw wensen zijn.

Na het invullen kunt u dit boekje thuis bewaren bij de belangrijke papieren. U moet er echter wel voor zorgen dat de nabestaanden op de hoogte zijn van het feit dat u zo’n boekje heeft.

Download hier het wensenboekje

Nardus DLE